LOGO & HUISSTIJL

Vormen, kleuren en lettertypes.
Het visualiseren van JOUW identiteit.

Hoe mooi is het als jouw bedrijf in een fractie van een seconde wordt herkend. Op straat, in een blad of online. Dat is precies wat je wilt bereiken met jouw huisstijl. WZP kan jou hiermee helpen. Ik doe dat niet alleen, dat doen we samen. Jij en ik. Door middel van gesprekken en creatieve sessies komen we tot de kern van jouw bedrijf. Het wordt in één oogopslag duidelijk wie je bent, wat je doet en waarom ze juist JOU moeten hebben.

Logo ontwerp

Jouw bedrijf heeft een uniek verhaal. Het verhaal van jou, de ondernemer, die vanuit een passie of visie de onderneming is gestart. Door dit unieke verhaal wordt ook jouw logo uniek en is dus geen logo hetzelfde. Soms strak en zakelijk, dan weer speels en kleurrijk. Perfect aansluitend op jouw verhaal, jouw missie, jouw visie. Vanuit dit logo wordt een huisstijl ontwikkeld, waarin het logo en dus ook jouw verhaal, perfect tot zijn recht komt.

wijzijnpaul | logo design
Huisstijl Roodhorst staal

De huisstijl

Wanner jouw huisstijl is ontwikkeld wil je die ook doorzetten in al jouw communicatie middelen. Op deze wijze zal jouw klant je sneller herkennen. Eenheid in jouw communicatie creëert herkenbaarheid, maar straalt ook professionaliteit uit. Dat wekt vertrouwen. Het vertrouwen dat, als je jouw communicatie al zo professioneel aanpakt, jouw product of dienst dat ook zal zijn.


WIJZIJNPAUL | webdesign

Digitale communicatie

In het digitale tijdperk, waarin we zijn beland, kun je er niet meer onderuit om ook online zichtbaar te zijn. Uiteraard kan ik jou hier ook mee helpen. Niet alleen met een schitterende website die perfect aansluit op jouw huisstijl en boodschap, maar ook als je speciale wensen hebt. Wil je bijvoorbeeld een digitaal programmaboekje met live, interactief blokschema, dan zoeken we samen naar de oplossing, zowel in de vormgeving als de techniek.

Ik denk graag met je mee.

WIJZIJNPAUL | signing en buitenreclame

SIGNING EN BUITENRECLAME

Wanneer je jouw huisstijl op orde hebt en jouw boodschap wordt sterk overgebracht in jouw briefpapier, jouw geweldige brochures, website en digitale nieuwsbrief, dan wil je jouw wagenpark of jouw pand ook diezelfde boodschap laten overbrengen. Ook daarin kan WZP adviseren en helpen. Van ontwerp tot productie en montage, ik bespreek graag jouw wensen en de mogelijkheden.

 Heb je nog vragen of wil je meer weten over het ontwerpen of vernieuwen van jouw logo of huisstijl??
Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik sta graag voor je klaar.

Contact

WZP Creatie en communicatie
Blekersdijk 42 3311 LE Dordrecht

31 (0)6 38 75 85 92
e-mail   

Follow Us
Menu
  • Werk
  • Over WZP
  • Portfolio

Made with ‌

WYSIWYG HTML Editor